Vabilo na XV. mariborsko ortopedsko srečanje z naslovom: OTROK IN MLAD ŠPORTNIK V ORTOPEDIJI, 8.11.2019 v Mariboru

Spoštovani!

Ob organizaciji vsakoletnega – tokrat že XV. mariborskega ortopedskega srečanja z naslovom: OTROK IN MLAD ŠPORTNIK V ORTOPEDIJI, vas ponovno vabimo k udeležbi, dne 8.11.2019 v Mariboru.

Tokratno srečanje je namenjeno obravnavo otroških ortopedskih obolenj in težav s katerimi se ubadajo mladi športniki. Teme so izbrane z željo izboljšanja našega in vašega znanja z željo izboljšanja zdravstvenega varstva in oskrbo najobčutljivejše populacije med našimi bolniki, torej otrok. Slušateljem bomo skušali tekom predavanj in pripravljenih delavnic odgovoriti na vprašanja, ki se vam pojavljajo ob zdravljenju otrok z obolenji lokomotornega aparata. Cilj srečanja je obnoviti znanje, ga dopolniti, izmenjati izkušnje in pomagati našim najmlajšim bolnikom, da bodo zdravljeni pravilno, usmerjeno in čim bolj uspešno. Program je dosegljiv tukaj. Prijave sprejemamo preko portala UKC Maribor.

Veselimo se ponovnega srečanja,

Predsednik organizacijskega odbora

asist. dr. Zmago Krajnc, dr. med.