Ortopedska šola endoprotetike kolka – 12. in 13. april 2024 v Termah Dolenjske Toplice

V letošnjem letu bo izobraževanje pod okriljem Združenja ortopedov SZD posvečeno endoprotetiki kolka. Izobraževanje pokriva tematiko enega od šestih obveznih izobraževanj iz kurikuluma specializacije ortopedske kirurgije (točka 2.2.2), zato je udeležba za vse specializante ortopedske kirurgije in mlade specialiste maksimalno priporočljiva.
Dvodnevna “Ortopedska šola endoprotetike kolka” bo potekala 12. in 13. aprila 2024 v Termah Dolenjske Toplice. Člani in podporniki združenja bodo po elektronski pošti prejeli strokovni program srečanja in prijavnico. Kotizacija za udeležence znaša 90 EUR in pokriva stroške dvodnevnega seminarja, 2x prigrizke med odmori, 2x kosilo in 1x večerjo – predvidevamo, da bodo specializanti ortopedske kirrgije v ta namen uporabili sredstva, ki vam jih za izobraževanje namenja Zdravniška zbornica Slovenije.
Prijavo na srečanje in morebitno rezervacijo hotelske nastanitve (nočitev z zajtrkom) urejate z enotno prijavnico, ki jo izpolnjeno pošljite na <zdruzenjeortopedov.szd@gmail.com>.