Vabilo za oddajo prispevkov za 11. Evropski kongres športne medicine

Organizacijski odbor in predsednica 11. Evropskega kongresa športne medicine dr. Petra Zupet vabita vse člane ZO, da se udeležijo 11. Kongresa športne medicine (EFSMA 2019), ki bo potekal med 3. in 5. oktobrom 2019 v Portorožu.

“Združenje za medicino športa letos pripravlja kongres z izjemnimi predavatelji s področja športne medicine. Potrjeni predavatelji in okviren program so že objavljeni na spletni strani. Prizadevamo si k vsebinski večdisciplinarnosti kongresa, zato so nanj vabljeni specialisti in specializanti medicine dela, prometa in športa, pediatrije, družinske medicine, ortopedije, travmatologije in tudi zdravniki vseh drugih specialnosti, ki se srečujejo bodisi z mladim športnikom bodisi želijo telesno vadbo uporabljati kot obliko »zdravila« za zdravljenje kroničnih nenalezljivih bolezni.

Z željo, da bi udeležbo omogočili tudi širši množici mladih strokovnjakov, smo pripravili nižje cene kotizacij za študente in mlade zdravnike. Več o kongresu lahko preberete na www.efsma2019.eu. Navodila za oddajo prispevkov so dostopna na EFSMA_Call for abstracts -SLO.”